Skip to main content

A GKI Gazdaságkutató Zrt. vezetése és munkatársai elköteleztük magunkat a minőségi munkavégzés megteremtése mellett, melyet az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetésével és folyamatos fejlesztésével is bizonyítunk. Legfontosabb célunk ügyfeleink, valamint a szervezet további érdekelt felei által támasztott szükségleteinek, igényeinek kielégítése, megelégedettségük fokozása, ezáltal a lehető legjobban megfelelve elvárásaiknak. Ennek érdekében a következőket nyilvánítjuk ki:

Közvélemény, média
Független, közérthető, rendszeres makrogazdasági előrejelzések, konjunktúratesztek, ágazati elemzések segítségével eligazodást segítő információt biztosítunk.

Üzleti szféra, közép-és nagyvállalatok
Gyakorlatban jól használható, autonóm véleményalkotással, sokoldalú információ felhasználásával szakmai anyagokat készítünk.

Állami, önkormányzati döntéshozók
Sokoldalú megközelítésünkkel segítünk a különböző problémák megoldásában. Jellemzőink a részérdekektől mentes objektivitás, új ötletek, új megközelítések alkalmazása, a tudományos megalapozottság.

Európai intézmények
A magyar, valamint a közép-kelet európai gazdaságról szóló ismeretek átadásával segítjük munkájukat. Információszerzés során felhasználjuk az európai és hazai, szakmai és partneri kapcsolatainkat egyaránt, annak érdekében, hogy a piacon a legjobb szolgáltatást versenyképes áron kínálhassuk. Piaci potenciálunk rugalmasságunkban, gyorsaságunkban, illetve sajátos látásmódunkban rejlik.

Munkatársaink, részvényeseink
Inspiráló szellemi műhely hangulatát, szakmai elismertséget, fejlődési lehetőséget biztosítunk hozzánk érkező és már meglévő munkatársaink számára. Emellett legfőbb célunk részvényeseink bizalmának növelése, ami a részvényesi érték növelésére való törekvésünkben valósul meg.
A GKI Gazdaságkutató Zrt. vezetése és munkatársai aktívan részt vesznek a minőségi munkavégzés folyamatos tökéletesítésében. Minden munkatársunk elkötelezett a jogi és belső szabályozások betartásáért a minőségirányítási rendszer folyamatos tökéletesítése érdekében.

Budapest, 2016. december 20.

Molnár László                   Dr. Vértes András
vezérigazgató                 elnök