Skip to main content

A GKI havi, negyed- és féléves gyakorisággal, különböző terjedelemben és időtávra készít előfizethető prognózisokat, szakágazati elemzéseket.

Havi gyorstájékoztató topmenedzsereknek

Az elsődleges vezetői döntéshozatali információkat szolgáltató „Havi gyorstájékoztató topmenedzsereknek” minden hónap első hetében kerül kiadásra. Ez a tájékoztató az aktuális makrogazdasági adatok alapos elemzését tartalmazza, kiegészítve az adott év és a következő évre vonatkozó előrejelzésekkel. Az áttekinthetőséget táblázatok és diagramok garantálják, melyekhez szakértői magyarázatokat is mellékelünk.

Rövid távú (éves) prognózis negyedévenként

A trimeszterek lezárultát követően, komplex és részletes elemzés jelenik meg, mely több mint húsz oldalon keresztül tárgyalja a legfontosabb makrogazdasági mutatók várható trendjeit és a makroökonómiai környezet potenciális kockázatait. A tárgyalt témakörök között említésre méltók a világgazdaság előrejelzései, az aktuális és várható gazdaságpolitikai intézkedések, valamint az egyes makrogazdasági mutatók, mint a fogyasztás, beruházás, infláció és kamatláb. Az elemzés táblázatokkal és átfogó grafikonokkal is illusztrált, melyek világos képet nyújtanak a makrogazdasági helyzetről és trendekről.

A háztartások jövedelmi és fogyasztási folyamatainak előrejelzése

A GKI szakértői a lakosság fogyasztási trendjeinek előrejelzéséhez az egyes háztartások jövedelmi és fogyasztási adatain alapuló komplex elemzést készítenek. Ezen előrejelzések mélysége és költsége az egyedi megállapodásoknak megfelelően alakul.

Szakágazati elemzések

A szakágazati pénzügyi elemzéseink a releváns szektorok pénzügyi teljesítményének és mutatóinak mélyreható vizsgálatán alapulnak. A GKI által végzett ágazatspecifikus kutatások, az iparági szereplők elvárásai és a szakértők által készített elemzések kombináltan adják az ágazati áttekintéseket. Ezen elemzések szakértői véleményekkel, jövőbeli kilátásokkal és előrejelzésekkel vannak kiegészítve, melyek a szektorok elkövetkező években várható trendjeire és fejlődésére fókuszálnak.

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!