Skip to main content

A GKI Zrt. tulajdonosi szerkezete és menedzsmentje tükrözi az elkötelezettségünket a szakmaiság, a transzparencia és az innováció iránt. A GKI Zrt. részvényeinek domináns, több mint kétharmados részét a „Jövő Kommunikációja Alapítvány” birtokolja, mely alapítvány az innovatív kommunikációs megoldások és a társadalmi felelősségvállalás előmozdításában játszik kulcsszerepet.

Ez az alapítványi tulajdonlás biztosítja, hogy tevékenységünk során hosszú távú, fenntartható és társadalmi szempontból értékes célkitűzések mentén haladjunk.

Emellett büszkék vagyunk arra, hogy tulajdonosi köreinkben számos munkaadói érdekképviseletet köszönthetünk, melyek közvetlen kapcsolatot teremtenek a vállalati szférával és átfogó képet adnak a munkaerőpiaci trendekről és kihívásokról.

Ezen kapcsolatok révén garantáljuk, hogy szolgáltatásaink és elemzéseink a legfrissebb és legrelevánsabb információkon alapuljanak.

Továbbá a GKI Zrt. tulajdonosi struktúrájában mintegy 100 elismert gazdasági szakértő is megtalálható, akik a gazdaságtudomány, a pénzügyek és a vállalatirányítás különböző területeiről származnak. Ez a sokszínű szakértői közösség garantálja, hogy tevékenységünk mindig a legmagasabb szakmai színvonalon zajlik, és képesek vagyunk a gazdaság minden területére kiterjedő átfogó elemzések készítésére.

A GKI Zrt. menedzsmentje és tulajdonosi köre összességében egy erős, hiteles és megbízható csapatot alkot, mely elkötelezett a gazdasági elemzés és kutatás terén elért kiválóság iránt.

Menedzsment

Vértes András dr.Elnök

E-mail: vertes.andras@gki.hu

Kutatási terület: Gazdaságpolitikai döntések hatásait vizsgálja a makrogazdasági szinten, elemzéseivel hozzájárulva a stabil és növekvő gazdasági környezet kialakításához.

Molnár László dr.Vezérigazgató

E-mail: molnar.laszlo@gki.hu

Kutatási terület: Régiónkénti különbségekkel, a környezetvédelem aktuális kihívásaival és a munkaerő-piaci trendekkel foglalkozik.

Karsai Gábor dr.Vezérigazgató-helyettes

E-mail: karsai.gabor@gki.hu

Kutatási terület: A makrogazdaság és gazdaságpolitika elemzésén túl a belkereskedelemmel is foglalkozik, megvizsgálva a kereskedelmi politikák hatásait és azoknak a gazdaságra gyakorolt befolyását.

Hannya Nimer dr.Vezérigazgató-helyettes

E-mail: hannya.nimer@gki.hu

Kutatási terület: Hannya Nimer dr. a bankpézügyekkel és banki valamint finanszírozási folyamatokkal foglalkozik. Kutatásai során a bankrendszer működését, annak gazdaságra gyakorolt hatásait és a finanszírozási mechanizmusok változásait vizsgálja.

Vezető kutatók

Bank Dénes PhD.Igazgató

E-mail: bank.denes@gki.hu

Kutatási terület: Energiával és közlekedéssel foglalkozik, keresve azoknak a megújuló és fenntartható megoldásoknak a lehetőségeit, amelyek hatékonyan támogathatják a társadalmi és gazdasági fejlődést.

Némethné dr. Pál KatalinKülső munkatárs

E-mail: pal.katalin@gki.hu

Kutatási terület: Az ipar, a mezőgazdaság és az innováció terén végzett kutatásai mellett vizsgálja a vállalatok magatartását és döntési mechanizmusait.

Petz RaymundIgazgató

E-mail: petz.raymund@gki.hu

Kutatási terület: Az építőipar és az ingatlanpiac aktuális trendjeivel foglalkozik, emellett pedig a konjunktúra-kutatás és a matematikai-statisztikai modellezés terén is aktív.

Udvardi AttilaIgazgató

E-mail: udvardi.attila@gki.hu

Kutatási terület: A lakosság jövedelmi, fogyasztási és megtakarítási szokásaival foglalkozik, megvizsgálva azoknak a gazdaság egészére gyakorolt hatásait.