Skip to main content

A GKI 1996 óta szervez havi gyakoriságú üzleti felméréseket az ipar, az építőipar, a kereskedelem és az üzleti szolgáltatások területén. E felmérés az Európai Unió minden tagországában azonos módon, harmonizált rendszerben zajlik…

A GKI 1996 óta szervez havi gyakoriságú üzleti felméréseket az ipar, az építőipar, a kereskedelem és az üzleti szolgáltatások területén. E felmérés az Európai Unió minden tagországában azonos módon, harmonizált rendszerben zajlik. Mivel a GKI az EU konjunktúra-kutatási együttműködésének magyar partnere, ezért az így gyűjtött adatokból készült összefoglaló számok bekerülnek az Európai Bizottság adatbázisába.

A felmérésben információt szolgáltató cégnek a kapott válaszok értékelése után, a visszaküldési határidőt követő 10 napon belül megküldjük a legfontosabb eredmények 3-5 oldalas összefoglalóját, ami az adott ágazat szereplőinek helyzetértékeléseit és kilátásait összegzi. A kapott információk bizalmas kezelését a GKI Zrt. garantálja.

Nagyra értékelnénk, ha Ön – cégének képviselőjeként – támogatná ezt a kutatást. Igenlő válasza nem jelent semmilyen kötelezettséget, az együttműködés bármikor felmondható. Ha szeretne részt venni a felmérés-sorozatban, úgy kérjük, töltse ki az alábbi rövid kérdőívet. Megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk, azokat harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé. A felmérésről bővebb információt itt talál.

Igen, érdekel a GKI havi üzleti felmérésében való részvétel.

Elemzés szerzője